Angel Face

Angel Face
София, ул. Русалийски проход 19
09:00 - 21:00

Първият козметичен салон с името Angel Face е създаден през 1999 година в морската столица на България-град Варна. Той съществува повече от 15 години и може да се похвали с много посетители и редовни клиенти.

Днес Angel Face има салони за красота в централната част на най-големите и развити градове на страната - Варна, София, Бургас, както и в Испания - Мадрид. Angel Face е козметичният салон, който се грижи за визията на много от известните личности в България.

Салоните от веригата работят само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии. Професионалистите, които работят във веригата салони за красота имат амбицията и уменията да издигнат нивото на козметичните процедури на световно равнище.

Разширяваме с всяка измината година периметъра на предлаганите услуги, които затварят напълно цикъла в областта на естетиката: процедури за лице, естетична медицина, общовъзстановителни и лечебни масажи на тяло, антицелулитни програми, SPA терапии, солариум, маникюр, педикюр, ноктопластика, фризьорство,сауна,професионален грим,пиърсинг...

Салоните за красота са изпълнени изцяло по дизайнерски проект,като са използвани най-съвременни и луксозни материали,съчетани стилово и цветово. Студията разполагат със софтуерна програма с база данни,видеонаблюдение, както и уеб сайт на челни позиции в google.bg.

Традиция в Angel Face са празничните промоции, а абонаментните ни карти дават възможност за комплексна грижа на преференциални цени. В Angel Face може да подарите с повод и без повод процедура – една стилна изненада за мъже и жени.

Водени от желанието и стремежа за развитие в областта на естетиката Аngel Face откупи издателските права за България на едно от водещите професионални списания за красота в Европа с 55 годишна история-Les Nouvelles Esthetiques.

През 2008 година Angel Face бе избрана за официален представител за България на Belnatur Испания-професионална козметика за лице и тяло.

От ноември 2008 година Angel Face започна първата по-рода си в България кампания за продажба на подаръчни ваучери за козметични процедури в най-големите търговски вериги в България, под мотото „Подари хармония и красота”.

В началото на 2009 година Angel Face откри учебен център за бъдещи фризьори, козметици и маникюристи.

Месец февруари 2009 година Аngel Face предложи една нова услуга на свойте клиенти с невероятен успех-първият в страната мобилен салон за красота. Успешната формула на мобилният салон е любезно,качествено и бързо обслужване на клиентите в предпочитана от тях обстановка(дом или офис)

През месец април 2009 година Angel Face стартира първата за България франчайзингова програма за козметични салони и SPA центрове, която ще разшири още повече мрежата на нашите партньори. А това е гаранция, че марката Angel Face ще я има и утре...

През годините утвърдихме мотото, което се превърна в запазена марка за Angel Face – При нас утре започва от днес! Вече 15 години традиция, 15 години новаторство, 15 години в името на Негово Величество Клиента!